HQ Sales

Hun fikk kometkarriere i Sector Alarm

Med riktig innstilling når du så langt du vil. Har du stå-på-vilje og er positiv og initiativrik så sørger jobben for full opplæring og gir deg muligheter for videreutvikling.
– Jeg kjente ikke alarmmarkedet, men Sector Alarm søkte etter en systematisk, nøyaktig og positiv person, og det stemte for meg, forteller Lise.

I august 2009 begynte Lise Helene Vinje i Churn Management, CM, en avdeling på hovedkontoret. CM håndterer alt av oppsigelser fra kunder, organiserer flytting av alarm til ny bolig, selger alarm til nye boligeiere, tar seg av klagebehandling, avslutter kundeforhold og svarer på mer krevende spørsmål fra kunder. CM jobber for å beholde så mange kunder som mulig, og Lise gjorde det så bra at hun vant målsettingene i den interne konkurransen tre ganger på rad.

Lises bakgrunn er Idrettsfag fra VGS og en Bachelor i markedskommunikasjon på BI.

– Jeg kjente ikke alarmmarkedet, men Sector Alarm søkte etter en systematisk, nøyaktig og positiv person, og det stemte for meg, forteller Lise.

Hun ble ansatt og gikk i gang med alle tekniske grunnkurs med produkter og alarmsystemer, i tillegg til praktisk opplæring fra alarmen bestilles til den er montert hos kunden.

article_bannerarticle_banner_mobile

– Vi får verktøyene vi trenger for å lykkes i jobben, påpeker Lise og viser til et høyt fokus på faglig påfyll og grundig opplæring. Sector Business School, SBS, arrangerer både interne og eksterne kurs, leier inn foredragsholdere, får kursønsker fra ansatte, eller engasjerer ansatte med en spesiell kompetanse til å holde kurs for kollegene.

Fikk suksess med intern rekruttering og karriereutvikling

Lise gikk ut i mammaperm, og da hun kom tilbake hadde firmaet vokst og mye var forandret. Nå ønsket hun å jobbe mot rent salg, og fikk derfor tilbud om å starte på Innesalg, en ren salgsavdeling som omdanner innkommende leads fra en rekke ulike kanaler til salg og nye kunder

– Jeg startet med inhouse salg på innkommende telefoner i august 2012, og fortsatte der til januar i år da jeg ble rekruttert til Multi&Dialog-avdelingen. Er du dyktig i det du gjør, får du alltid nye muligheter i Sector Alarm, smiler Lise.

Avdelingen er spesialisert der Dialog jobber med kundeoppfølging på telefon, mens Multi har mest administrasjon, registrerer kontrakter og oppsigelser og hjelper til der organisasjonen trenger det mest.

– Vi skal beholde et godt forhold til eksisterende kunder, og samtidig finne nye markeder. Nå har vi også borettslag, barnehager og kontorbedrifter som kunder, forteller hun.

Lise Helene Vinje jobber på telefon og skjerm og trives veldig godt med salg mot nye og eksisterende kunder.

Lise Helene Vinje jobber på telefon og skjerm og trives veldig godt med salg mot nye og eksisterende kunder.

Tydelige mål og intern konkurranse gir høy trivsel og gode resultater

I Sector Alarm jobber alle medarbeidere mot personlige mål i tillegg til fellesmålene og har en eller annen form for bonuslønn basert på måloppnåelse.

– De som ikke har det i seg kan være skeptiske, men jeg tror alle har et konkurranseinstinkt og gjerne vil lykkes. Her er det helt ufarlig. Vi får jevnlig oppfølging, hjelp og støtte til å nå målene og blir fulgt opp hele veien. Her lykkes vi med gode samtaler og positive tilbakemeldinger, forteller Lise og presiserer:

– Vi ønsker å levere god kvalitet og kvantitet, vi gjennomfører kundeundersøkelser fordi fornøyde kunder er vår viktigste suksessfaktor, og vi premierer de som bidrar med sosiale og faglige mål.

Hvert år gjennomføres en stor, anonymisert medarbeiderundersøkelse. Det jobbes seriøst med resultatene på leder- og avdelingsnivå, før det nedsettes grupper som jobber for å gjøre Sector Alarm til en enda bedre arbeidsplass.

Er dette deg? I så fall bør du søke jobb i Sector Alarm

Denne jobben er perfekt for sånne som meg, sier Lise og legger til:

– Jeg har ikke ambisjoner om å bli leder, men vil bidra bredest mulig og støtte og hjelpe til på tvers av avdelingene. Her kan jeg jobbe selvstendig, ta initiativ og påvirke min egen arbeidsdag. Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb, forsikrer hun.

Sector Alarm har en bevisst kultur for å bruke folks egenskaper og kunnskap, og det er alltid nye muligheter for den som vil. Alle stillinger lyses først ut internt, og man rekrutterer folk som allerede har vist at de lever godt med Sector-kulturen.

– Alle får en sjanse her hos oss. Det viktigste er at du har riktig innstilling, at du brenner for jobben, er positiv og har stå-på-vilje, avslutter Lise og oppfordrer deg til å søke jobb i Sector Alarm.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.


Har du spørsmål om stillingen?

Lurer du på om denne jobben passer for deg? Ring meg gjerne eller send spørsmålene dine til meg! Hilsen Jannike Aakerøe.Navn

Epost

Telefonnummer

Skriv herDu når meg på mobilnummer 92431746