Alarmmontør

Selvstendig jobb i et godt miljø

Da han søkte på jobben som alarmmontør, var han usikker på om det var noe for ham. Nå er han sikker.
– Montørjobben er perfekt for meg som liker å jobbe selvstendig, trives med salg, er klar for gode inntjeningsmuligheter og setter pris på et spesielt godt arbeidsmiljø, sier Mourad.

Det begynte med at en bekjent som jobbet i Sector Alarm skrøt så voldsomt av jobben, og da de utlyste ledig stilling som montør, søkte han. I februar 2012 begynte Mourad El Mousaoui i den nye jobben.

Når Mourad El Mousaoui har montert alarmen og tilleggskomponentene har kunden fått et tryggere hjem.

Når Mourad El Mousaoui har montert alarmen og tilleggskomponentene har kunden fått et tryggere hjem.

Han hadde bakgrunn som logistikkansvarlig i butikk og fra transportbransjen, og var spent på hvor godt han ville like denne jobben. Men etter endt grunnopplæring og noen dager på jobb skjønte han fort at han var kommet på riktig plass.

– Jeg syntes det var veldig moro å selge tilleggskomponenter til kundene, og solgte allerede første dagen jeg var ute alene. Det ga selvtillit, og jeg følte at jeg taklet dette fint. Siden har det bare gått oppover, smiler Mourad, og legger til:

– Det hjelper godt at jeg er veldig konkurrerende. Samtidig er det viktig å være positiv og presentere produktet på en god måte, få en fin dialog med kunden og forklare hvordan sikkerheten fungerer.

Alarmmontøren er kundens beste rådgiver

For montøren er alle dager forskjellige. Mourad starter dagen hjemmefra. Det er kundesenteret som booker montering, og de sørger for at montørene kan jobbe effektivt og unngå å dekke alt for store områder i løpet av en dag. Når han kommer til kunden er det først en befaring der han gir råd og veiledning før monteringen.

article_bannerarticle_banner_mobile

– Når jeg er hos kunden må jeg vurdere om de trenger flere sikkerhetskomponenter enn de vi har i grunnpakken. Har de for eksempel mange inngangspartier med vinduer og dører kan det være aktuelt med ekstra sikring, forklarer Mourad.

I intensive monteringsuker kan han ha opp til fire installasjoner per dag, men like ofte består dagen av to nyinstallasjoner og et par service-jobber. Det kan være feilretting på anlegget, oppgradering av eldre anlegg, eller at en kunde ønsker flere alarmfunksjoner.

– Blir det problemer får vi bistand fra Teknisk Support Team, men det går stort sett veldig greit. Jo mer man jobber på anlegg, jo mer lærer man, påpeker Mourad.

En dag i uka er han på hovedkontoret for å levere skjemaer, nøkler fra kunder, hilse på kolleger, tømme bilen og fylle på ny ladning slik at han alltid har nok utstyr og komponenter med seg.

– Jeg jobber alene og trives veldig godt med det. Jeg liker å være selvstendig og friheten det gir, forklarer Mourad.

Er dette deg? I så fall bør du søke jobb som montør i Sector Alarm

Mourad forteller at det er et veldig godt miljø blant montørene med mye sosialt samvær og reiser.

– Jeg har anbefalt mange venner å søke jobb her, og har alltid fått gode tilbakemeldinger fra dem. Alle som ønsker en selvstendig hverdag og liker å drive med mersalg, vil trives i denne jobben. Dessuten er det gode inntjeningsmuligheter siden vi har provisjon av salget, og det motiverer meg videre, sier Mourad og legger til at montørene har et bonussystem basert på antall komponenter de selger. Dessuten svarer alle kunder på en spørreundersøkelse om kundetilfredshet etter besøket, der også scoren påvirker bonusen. Selv ligger han høyt på salg, og langt over budsjett.

– Er du en hyggelig person på jobb, som gjør jobben skikkelig og sørger for at kunden er fornøyd når du drar derfra, har du en god fremtid som alarmmontør, forteller Mourad og sier at det lønner seg å være tålmodig. Å takle så mange forskjellige mennesker hver dag er en del av utfordringen.

– Her trives jeg også veldig godt med min leder og kollegene mine, og vi har mye moro med sosialt samvær og på reiser. Hvis du har riktig personlighet og masse positiv utstrålning, i tillegg til å være forbedringsvillig, målbevisst, kundeorientert og etterrettelig, vil du garantert trives.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.


Har du spørsmål om stillingen?

Lurer du på om denne jobben passer for deg? Ring meg gjerne eller send spørsmålene dine til meg! Hilsen Jannike AakerøeNavn

Epost

Telefonnummer

Skriv herDu når meg på mobilnummer 92431746.