Kundesenteret i Spania

Jobb smart og bygg CV i solfylte Spania

Eventyrlyst og utfartstrang fikk Erica til å søke jobben på Kundesenteret i Spania. Varierte og morsomme arbeidsoppgaver, faglig utvikling og et knallgodt arbeidsmiljø bidro til at hun ble der i over fem år.
– Dette har vært et springbrett for karrieren min, og jeg anbefaler alle å gjøre det samme, sier hun.

I februar 2009 startet Erica Forsberg karrieren på Kundesenteret i Spania.

– Det er en fin måte å komme seg ut på, du blir tatt veldig godt vare på og det gir trygghet. Jobben er kjempegøy, og miljøet er utrolig godt. Vi jobber og lever ganske tett, og vi blir som en skikkelig sammensveiset vennegjeng, smiler hun.

Men det er flere grunner til at unge folk bør reise ut på starten av arbeidslivet; det gir deg en unik mulighet til å komme raskt i gang med å bygge CV-en din rett etter studiene.

– Man lærer mye mer når man bor i utlandet, man utvikler seg både faglig og personlig og får en skikkelig kickstart på karrieren. Jobb i utlandet ser alltid bra ut på CV-en, påpeker Erica.

Alle snakker norsk på kundesenteret i Spania

Sector Alarm sitt kundesenter ligger i solfylte Fuengirola, ikke langt fra Malaga syd i Spania.

– Vi svarer bare på henvendelser fra Norge, så her trenger man ikke å snakke spansk, forklarer Erica.

article_bannerarticle_banner_mobile

Den første tiden jobbet hun i Frontline-avdelingen der de svarer på telefoner og epost fra kunder i Norge. Alle jobber selvstendig og har egne arbeidsoppgaver, men med god støtte fra teamet når det trengs. Oppgaven er å svare på henvendelser fra de norske kundene, løse problemer og gi brukerveiledning på alarmene, samt svare på faktura- og abonnementsspørsmål. De booker også serviceavtaler og svarer på generelle henvendelser. Arbeidstiden går i to skift mandag til fredag 8.00 – 17.00 og 10.00 – 19.00 inklusive én time lunsj.

Karriere og intern rekruttering

Etter en tid ble hun rekruttert til Booking-avdelingen. Der booker de installasjoner, avtaler monteringsdager og er et mellomledd med kundene og montørene hjemme i Norge. Etter en tid ble Erica også ansvarlig for datasystemet som holder oversikt over alle de norske Sector-montørene. Slik vet de om det trengs flere folk på jobb og at arbeidsflyten for kollegene er god. Den siste tiden på kundesenteret var Erica i tillegg opplæringsansvarlig for de nye på kontoret.

– I tillegg til grunnkurset i Sector Alarm, får alle fire ukers opplæring innen sitt fagområde. Her får man all den opplæringen man ønsker og trenger, så man trenger ingen forkunnskaper, forsikrer Erica.

Jobben ordner alt når du skal jobbe i Spania

Noen er skeptiske til å jobbe utenlands fordi det er fremmed og for mye å sette seg inn i. Det slipper man å tenke på her.

– Så snart du er ansatt hjelper Sector Alarm deg med å fylle ut papirer, bidrar til at du får oppholds- og arbeidstillatelse samt helseforsikring for Spania, og så er vi forsikret via jobben. Dette er en veldig trygg måte å prøve livet utenfor Norge på, smiler Erica, og legger til at du også får hjelp til å finne et sted å bo.

Erica elsker livet syd i Europa og snakker varmt om at folk er lettere til sinns, mer utadvendte og livsglade. Livet føles mye enklere der nede i sola.

– Vi har spanske lønninger, nivået ligger likevel over en gjennomsnittlig spansk lønn, og det går helt fint for det er mye billigere å leve der enn hjemme.

Hvem er kvalifisert for jobben i Spania?

Erica gikk Salg og service-linjen med allmennfaglig påbygning på VGS i Sandefjord. Hun har alltid hatt lyst til å reise, og derfor bestemte hun seg for å ta det siste året på VGS på den norske skolen i Alicante, Alfaz del Pi i Spania. Deretter backpacket hun jorda rundt i fire måneder.

Jobben på kundekontoret i Spania gir deg en fantastisk mulighet til å reise ut og bygge en attraktiv CV i solfylte Fuengirola, ikke langt fra Malaga.

Jobben på kundekontoret i Spania gir deg en fantastisk mulighet til å reise ut og bygge en attraktiv CV i solfylte Fuengirola, ikke langt fra Malaga.

– Jobben på kundesenteret i Spania er et perfekt sted å starte karrieren rett etter for eksempel BI-studier. Denne jobben er et solid springbrett for karrieren videre, du kommer kjapt i gang med å bygge CV-en, og du får prøvd deg, frister Erica.

Når du søker jobb i Sector Alarm er det faktisk mye viktigere hvem du er enn hva du kan. All faglig utvikling og bransjekunnskap får du nemlig i jobben.

Er dette deg? I så fall bør du søke jobb på Kundesenteret i Spania

Du vil oppleve et stort internasjonalt miljø med skandinaver, engelskmenn og folk fra hele Europa i området rundt kundesenteret i Spania, så hvis du trives kan dette bli starten på en lang karriere i utlandet.

Sector Alarm har fire grunnverdier som gjennomsyrer bedriftskulturen; at man er etterrettelig, målbevisst, forbedringsvillig og kundeorientert. Hvis du dessuten ønsker deg en arbeidsplass med utviklingsmuligheter, vil du trives og ha en spennende fremtid i Sector Alarm.

– Er du veldig positiv, eventyrlysten og ikke så bundet av alt hjemme, kommer du til å stortrives, forsikrer Erica, og legger til:

– Har du egentlig veldig lyst til å reise ut, men er litt usikker siden du ikke har prøvd det før, er dette en myk og trygg start siden du får all den backingen du trenger. Og – du må gjerne være litt halvgal – på den gode måten, være reiseglad og elske å treffe nye mennesker.

Stolt av Norges beste kundesenter

I 2013 ble kundesenteret kåret til Spanias beste arbeidsplass i sin klasse. Dette er en internasjonal kåring der 45 land over hele kloden deltar. I tillegg fikk de fjerdeplass i den spanske prestisjefylte arbeidslivprisen ”Great Place To Work”.

Sector Alarm sitt kundesenter er blitt kåret til bransjens beste seks år på rad, og i 2011 ble kundesenteret kåret til Norges beste på tvers av alle bransjer.

– Vi i Sector Alarm er et vinnerteam, og jeg er veldig stolt av jobben min, forsikrer Erica.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.


Har du spørsmål om stillingen?

Lurer du på om denne jobben passer for deg? Ring meg gjerne eller send spørsmålene dine til meg! Hilsen Jannike Aakerøe.Navn

Epost

Telefonnummer

Skriv herDu når meg på mobilnummer 92431746