Teknisk Support Team

Fra montør til jobb på teknisk support

Hun startet karrieren i Sector Alarm som alarmmontør. Fem år senere og flere trinn videre på karrierestigen avslører hun at hun har tenkt å bli der lenge:
– Jeg har aldri opplevd så mye engasjement på en arbeidsplass før. Her blir man sett, man blir hørt – og hvis du kommer med gode ideer får du kred for det!

Det var ønsket om dagjobb og nye utfordringer som fikk Ann-Christin Magnus til å søke, og i begynnelsen av 2008 fikk hun jobb som montør i Sector Alarm. Der ble hun i fire år, og det siste året hadde hun i tillegg opplæring av nye montører.

Ann-Christin har vært ute i arbeidslivet fra hun var 16 år. Det har gitt henne bred erfaring som maler, badevakt, jobb i butikk og barnehage, og etter to vekterkurs jobbet hun nattevakter for et vaktselskap. Vekterkursene fra den tiden passet veldig bra da hun søkte jobben som montør i Sector Alarm.

Ann-Christin Magnus jobber på telefon og skjerm med teknisk support til alle interne avdelinger.

Ann-Christin Magnus jobber på telefon og skjerm med teknisk support til alle interne avdelinger.

Sector Alarm er i rivende utvikling og firmaet vokser raskt, og med det følger stadig nye utviklingsmuligheter for de ansatte. Sommeren 2012 ble Ann-Christin rekruttert internt til Teknisk Support Team, TST.

– I starten fikk jeg grundig opplæring i datasystemet og tett oppfølging, men jeg ble veldig fort selvstendig siden jeg kunne alarmsystemene fra før, forteller Ann-Christin.

Hverdagen i TST består av intern support, og kundene er de interne avdelingene som Kundesenteret, montørene, Alarmsentralen og Driftsorganisasjonen.

Jobb med høyt tempo på skjerm og telefon med kollegene som kunder

– Vi i Teknisk Support Team sitter i landskap med åtte personer som jobber 8.00 – 16.00 vanlig drift, og hver femte uke jobber vi 11.00 – 19.00 slik at vi følger åpningstidene til kundesenteret, forteller Ann-Christin.

Arbeidsdagen er variert. Det kommer mye telefoner inn, de får mange ulike oppgaver og det kan være hektisk. Nytt utstyr og nye komponenter skal testes ut, og de får stadig nyutviklede funksjoner som skal prøves ut internt. Her driver de også med feilsøking, fjernstyrer alarmer, booker service, osv.

– Det er mange forskjellige alarmanlegg der ute, og det er stadig nye utfordringer som skal løses. Men det går alltid greit for vi har topp teknisk utstyr, gode systemer og den tiden vi trenger til å fikse ting, sier Ann-Christin og legger til:

article_bannerarticle_banner_mobile

– Vi jobber tett, både fysisk og mentalt, og har mye gøy på jobben. Jeg har aldri opplevd så mye engasjement på en arbeidsplass før. Her blir man sett, man blir hørt, og har du en god idé får du kred for den!

Er dette deg? I så fall bør du søke jobb i Teknisk Support Team i Sector Alarm

– Alle kan få en mulighet i Sector Alarm! Er du et medmenneske med etiske holdninger, høy moral og respekt for mennesker har du en plass her hos oss, smiler Ann-Christin, og forteller:

– Her får du utvikle deg og jobbe med masse dyktige fagfolk. Har man problemer er det alltid folk på teamet som hjelper, vi diskuterer løsninger og bidrar til gode avgjørelser.

– Noen tror dette er stressende, men det har ingen negativ innvirkning på min hverdag. Det viktigste for meg er at jeg har gjort en god gjerning når arbeidsdagen er over. For eksempel at en hund slapp å stå hjemme alene med hylende alarm hele dagen, eller at jeg kunne hjelpe en kunde som fikk problemer med alarmen, sier hun og legger til:

– I Sector Alarm har vi fire grunnverdier som gjennomsyrer alt vi gjør. Er du etterrettelig, målbevisst, forbedringsvillig og kundeorientert og ønsker deg en arbeidsplass med utviklingsmuligheter, vil du trives og ha en spennende fremtid i Sector Alarm.

 

 

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.


Har du spørsmål om stillingen?

Lurer du på om denne jobben passer for deg? Ring meg gjerne eller send spørsmålene dine til meg! Hilsen Jannike Aakerøe.Navn

Epost

Telefonnummer

Skriv herDu når meg på mobilnummer 92431746