Jobb i Sector Alarm

Er du en Sectorianer?

– Vi ønsker deg som er glad i mennesker, elsker å vinne og liker fart og moro på jobben – velkommen til oss! Vi jakter hele tiden på flinke folk. Det viktigste er hvem du er og hva du vil. Fagkunnskap og alt du trenger for å lykkes i jobben får du hos oss, sier Katrine Sti.

– For oss er det en livsstil å jobbe i Sector Alarm. Det skyldes nok at man raskt blir en del av kulturen og det gode miljøet, sier Katrine Sti. For åtte år siden begynte hun i Sector Alarm. Nå er hun salgscoach og jobber med salgstrening og videreutdanning av selgerne.

– Det fine er at alle har muligheten til å lykkes. Her får folk den opplæringen de trenger, og tett oppfølging fra sin leder. Det viktigste er at du har riktig innstilling, at du brenner for jobben, er positiv og har guts og stå-på-vilje, understreker Katrine.

article_bannerarticle_banner_mobile

I Sector Alarm er det plass til alle, man kan være seg selv, og uansett hva man jobber med har alle tydelige målsettinger og en eller annen form for bonusordning. Når man hele tiden har fokus på å bli bedre i det man gjør og har satt realistiske og oppnåelige mål, kommer man langt.

– Liker du å konkurrere, har du en fremtid hos oss. Og her er det helt ufarlig. Alle får god oppfølging og hjelp til å nå målene, og vi lykkes med god veiledning og konstruktive tilbakemeldinger, forteller Katrine, og legger til:

– Vi skal levere både kvalitet og kvantitet – både i forhold til salg, service og sosialt. Fornøyde kunder kombinert med et knallbra arbeidsmiljø er viktige suksessfaktorer, og vi premierer de som bidrar til det.

Jobb for deg som jakter på spennende muligheter og utfordringer

Har du stå-på-vilje og ambisjoner er det mange muligheter i Sector Alarm. Du vil bli godt mottatt og oppleve et positivt arbeidsmiljø med mange hyggelige, engasjerte og flinke kolleger. Er man dedikert og ønsker å gå videre, er karrieremulighetene åpne.

– Det er årsaken til at dette er et morsomt og spennende sted å jobbe, påpeker Katrine.

For åtte år siden begynte hun i Sector Alarm. Nå er hun salgscoach og driver med salgstrening og videreutdanning av selgerne. Jeg har knalldager på jobben, sier Katrine Sti.

For åtte år siden begynte hun i Sector Alarm. Nå er hun salgscoach og driver med salgstrening og videreutdanning av selgerne. Jeg har knalldager på jobben, sier Katrine Sti.

Helt fra hun var 15 år og bodde hjemme, jobbet hun med telefonsalg, men etter en tid ønsket hun nye utfordringer. En venn, som jobbet i Sector Alarm, oppfordret henne til å søke jobb der og prøve seg på direktesalg ute i felt. 18 år gammel tok hun utfordringen, og startet i august 2006 som direkteselger. Der oppdaget hun at hun hadde et stort talent for salg og fikk så gode resultater at hun etter hvert ble engasjert til å rekruttere nye selgere. Deretter ble det et kort opphold i Sector Alarm-karrieren, og da som salgssjef i et annet firma. Men kontakten med den gamle arbeidsgiveren og alle vennene i Sector Alarm hadde hun hele tiden, og i desember 2010 ble hun headhuntet tilbake til Sector Alarm i ny jobb som salgscoach.

– Jeg har knalldager på jobben! Nå er jeg gjerne på hovedkontoret to dager i uka og reiser to-tre dager. Sector Alarm er i stadig vekst, og for meg betyr det nye utfordringer hver eneste dag. Ingen dag er lik, jeg treffer nye mennesker hele tiden og elsker det, sier Katrine entusiastisk.

Er dette deg? I så fall bør du søke jobb i Sector Alarm

– Mange tror at man må kjenne alarmbransjen fra før for å søke jobb hos oss, men det stemmer ikke. Vi er først og fremst ute etter dine personlige egenskaper og hvordan du fungerer her hos oss. Derfor er vi på jakt etter alle typer mennesker når vi søker nye hoder, sier Katrine, og legger til at det likevel er noen personlige egenskaper Sector Alarm alltid er på utkikk etter. Dette er også de fire grunnverdiene som gjennomsyrer holdningene i alle avdelinger uansett hva du jobber med.

– Det betyr at du som er kundeorientert, forbedringsvillig, målbevisst og etterrettelig er mer enn velkommen på laget! Er dette personlighetstrekk du kjenner deg igjen i kan vi garantere at Sector Alarm er riktig arbeidsplass for deg og et sted du både vil trives og lykkes, smiler Katrine, og deler sine beste tips med deg som kommer til jobbintervju.

– Vær deg selv, vis entusiasme og fortell oss hva du vil. Det er viktig at du forbereder deg, gjør deg noen tanker om hva du ønsker og hvorfor du vil bli en av oss i Sector Alarm, avslutter hun, og frister med et supergodt arbeidsmiljø, mange karrieremuligheter og gunstige bonusordninger.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.