Jobb i Sector Alarm

Dette kan vi tilby deg

Vil du jobbe i Norges raskest voksende bedrift i alarmbransjen? Vi frister med et unikt arbeidsmiljø, gunstige bonusordninger og spennende karrieremuligheter både her hjemme og i utlandet.

Sector Alarm er en norsk spesialist på boligalarmer med hovedkontor i Oslo og over 70 salgsdistrikter fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Fra oppstarten i 1995 er vi nå Norges raskest voksende i vår bransje og er inne i en kraftig utviklings- og vekstfase. I dag har vi over 1000 ansatte fordelt på fire land; Norge, Sverige, Spania og Irland. Det betyr at du som ansatt hos oss har mange karrieremuligheter både her hjemme og i utlandet.

Vi er en menneskedrevet organisasjon, og hos oss er det menneskene som skaper resultater. Derfor jakter vi hele tiden på riktige mennesker med guts og stå-på-vilje som vil være med og ta suksessen videre. Det er dine personlige egenskaper og erfaringene dine som er viktig for oss. Fagkunnskapen sørger vi for at du får.

Vi tilbyr deg et godt sted å være

Ifølge Norsk Kundebarometer hadde Sector Alarm i 2013 de mest fornøyde og mest lojale kundene i bransjen, og i 2014 vant vi prisen Bransjens beste kundesenter – en seier selskapet har stukket av med de siste syv årene. Det er vi stolte av!

Det viktige er at disse prisene reflekterer et unikt arbeidsmiljø med utrolig mange dyktige medarbeidere. Vår ambisjon er at arbeidsplassen skal være et godt sted å være – både menneskelig og faglig.

Vi tilbyr deg den opplæringen du trenger

Er du en positiv type med masse guts, sunne verdier og leverer godt arbeid kan vi tilby svært gode karrieremuligheter og gunstige bonusordninger.

Via Sector Business School får du de verktøyene du trenger for å lykkes. Vi er opptatt av å ta vare på og dyrke frem talentene, og vi ser at rekruttering internt ofte er en suksess. For å jobbe i alarmbransjen må du ha plettfri vandel og ha fylt 18 år, mens våre ansatte i Spania må ha fylt 23 år.

Som ansatt i Sector Alarm får du:

  • Et unikt og inkluderende arbeidsmiljø med rom for alle typer mennesker.
  • Kompetanseutvikling og svært gode karrieremuligheter.
  • Gode bonusordninger.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.