Jobb i Sector Alarm

Bli med på Sector-suksessen!

– Vi jakter hele tiden på mennesker med positive verdier, guts og stå-på-vilje, og de riktige menneskene kan gjøre en strålende karriere hos oss, sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll, og frister med full opplæring, jobb i et unikt arbeidsmiljø og muligheten til god lønn.

Sector Alarm vokser kraftig både her hjemme og ute i Europa, og er en av Norges største, og kanskje mest ukjente, suksesshistorier.

– I dag er det få norske merkevarer som har lykkes i utlandet, men Sector Alarm er i ferd med å gjøre nettopp dette, sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll, og viser til sju år med kontinuerlig vekst.

Sector Alarm er i en spennende vekstfase, og Skeisvoll påpeker at det nå er mulig å gjøre en strålende karrierereise for de riktige menneskene.

– Vi er helt avhengig av menneskene, og vi ønsker folk som vil være med og ta suksessen videre varmt velkommen.

Kjører motorveien med foten på gasspedalen

Sector Alarm er en menneskedrevet organisasjon. Det er mennesker som skaper resultater hver dag og hvert minutt.

– Min oppgave er å gi dem de redskapene de trenger, for jo mer folk trives, jo bedre resultater får vi. Det er en vinn-vinn-situasjon, påpeker Skeisvoll. Han mener at åpenhet og transparens i arbeidslivet er viktigere enn noen gang, og legger til:

– Vi jobber mot et felles mål, alle må dra i samme retning, og retningen er ”Motorveien”. Motorveien, riktige mennesker og verdiene er grunnpilaren vår. I Sector Alarm skal vi alltid være kundeorientert, forbedringsvillig, målbevisst og etterrettelig – både som organisasjon og på det personlige planet. Tydelige mål og retningslinjer er gull verd i en svært hektisk hverdag.

Det er mennesker som skaper resultater hver dag og hvert minutt, og jo mer folk trives, jo bedre resultater får vi, påpeker administrerende direktør Viggo Skeisvoll.

Det er mennesker som skaper resultater hver dag og hvert minutt, og jo mer folk trives, jo bedre resultater får vi, påpeker administrerende direktør Viggo Skeisvoll.

Store muligheter for karriere i Norge og i utlandet

Hittil har Sector Alarm etablert seg i Norge, Sverige, Spania og Irland, og er kontinuerlig på jakt etter nye vekstmuligheter i alarmbransjen.

– Vi skal fortsette å vokse både gjennom organisk vekst og gjennom oppkjøp, noe som vil gi enda flere muligheter for våre medarbeidere. Det er nå det er mulig å gjøre en strålende karrierereise. Ambisjonen er at våre folk også får muligheten til å reise ut, få internasjonal erfaring og bygge CV, forteller Skeisvoll.

article_bannerarticle_banner_mobile

Opplæring og utvikling av medarbeidere med faglig påfyll, kunnskap og inspirasjon er en av grunnpilarene i bedriften, og talentene følges opp via Sector Business School.

– Interne har et bedre utgangspunkt for å lykkes oppover i organisasjonen, og nettopp fordi vi er resultatorientert, blir dyktige folk sett og får nye muligheter, påpeker Skeisvoll, og viser til at teknisk sjef startet som montør mens markedssjefen begynte i resepsjonen. Lignende historier er det mange av i Sector Alarm.

Bli med på suksessen i en spennende bedrift med mange karrieremuligheter

Salgskulturen gjennomsyrer hele organisasjonen, og enhver medarbeider er en selger.

– Er du typen som trigges av målinger, resultater og tett oppfølging, er Sector Alarm riktig sted for deg, smiler Skeisvoll.

– Her skal alle føle at de er med på suksessen, og at vi har et felles ansvar for å lykkes. Vi er aldri bedre enn det svakeste leddet, og derfor er opplæring og utvikling noe av det viktigste vi gjør, sier han og slår fast at suksess avler suksess.

Han oppfordrer deg som fristes av å jobbe i Sector Alarm til å sjekke ledige stillinger og sende inn CV-en.

– Vi vil ha deg som er omgjengelig og sosial, som liker mennesker, er en utpreget lagspiller, trives med salg, har humor og glimt i øyet og ikke minst har tro på deg selv og ambisjoner om å utvikle deg – hele tiden. Og selvfølgelig med de grunnleggende verdiene i hjertet ditt. Produktopplæring, salgstrening og de verktøyene du trenger for å lykkes i jobben får du her, smiler Skeisvoll og ønsker velkommen til Sector Alarm-teamet.

Søk jobb i Sector Alarm nå! Se mer enn 50 ledige stillinger over hele landet her

Sector Alarm ble grunnlagt i 1995 og er et 100 prosent norsk selskap. Selskapet har spesialisert seg på boligalarm og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm har 320 000 kunder og over 1200 medarbeidere i fire europeiske land; Norge, Sverige, Spania og Irland. I Norge har selskapet 145 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom sitt fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine respektive markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi spennende karrieremuligheter.